Concurs de procese simulate de Drept Internațional Public

Pentru că de-acum ştii ce înseamnă Dreptul Internațional Public şi importanța acestuia în sfera internaţională, ELSA Bucureşti te invită să iei parte la Concursul de Procese Simulate de Drept Internațional Public.
Susținerea examenului a fost doar primul pas, următorul este acela de a fi parte pledantă într-un litigiu care priveşte acest domeniu. Dacă eşti student în anul II al Facultății de Drept, înscrie-te alături de un coleg până vineri, 4 martie( ora 22:00) prin e-mail la adresa mcc.dip@bucuresti.elsa.ro.
Aplicaţia trebuie să conțină numele și prenumele celor doi membri ai echipei, facultatea , grupele din care aceștia fac parte și numerele de telefon. Selecția participanților la faza orală se va face pe baza unui memoriu care va conține rezolvarea unei spețe, ce va fi trimisă echipelor înscrise în format electronic după finalizarea perioadei de înscriere. Faza finală va avea loc pe data de 27 martie 2016 în cadrul Facultății de Drept, Universitatea București. Câștigătorii vor avea parte de premii surpriză!
N.B.: Concursul se adresează studenților facultăților de Drept din cadrul Universității București si Universității Nicolae Titulescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *