Drept Fiscal

ELSA Bucureşti te invită în perioada 14 martie- 23 aprilie 2016 la Concursul Național de Procese Simulate de Drept Fiscal.

Vrei să îţi construieşti încă de pe băncile facultăţii un punct de plecare solid pentru evoluţia profesională? Înscrie-te, indiferent de anul de studiu, alături de un coleg (echipe de câte două persoane) până pe data de 14 martie 2016 ora 18:00, la adresa de e-mail nmcc.fiscal@bucuresti.elsa.ro si descoperă cum este să pledezi în faţa unui juriu avizat! În e-mail, se vor preciza numele participanților, adresele de e-mail (pentru ambii participanți, chiar dacă înscrierea se va face de pe un singur e-mail), numerele de telefon (ale ambilor participanți), anul de studiu, universitatea.

ELSA National Moot Court Competition, eveniment devenit deja tradiție în portofoliul ELSA Bucureşti, se află anul acesta la cea de-a treia ediție.
Prin parcursul său în 2 etape: una de selecţie( scrisă) şi o a doua naţională (orală), concursul îşi propune să ofere studentilor la drept ocazia de a se afla pentru întâia oară în ipostaza profesionistului si nu doar în cea a novicelui.
Desfăşurarea evenimentului va consta în 2 etape: o etapă scrisă și una orală.

În etapa de selecție (scrisă), studenții înscriși în echipe de câte 2 persoane vor primi în format electronic pe data de 14 martie 2016 o speță ce va conține probleme de drept fiscal, alaturi de regulamentul concursului.
Aceasta va trebui soluționată prin intermediul unui memoriu ce trebuie trimis la adresa de e-mail: nmcc.fiscal@bucuresti.elsa.ro, până pe data de 30 martie 2016 , ora 23:59.

La finalul acestei etape, vor fi selectate cele mai bune echipe, urmand a fi anuntate pe data de 8 aprilie prin e-mail. Acestea vor participa ulterior la etapa natională (orală) ce va avea loc la Bucuresti pe data de 23 aprilie 2016 in fata unui juriu specializat..

Nu renunţa la ocazia de realiza ceva cu adevărat important pentru tine. Concursul Național de Procese Simulate de Drept Fiscal este exact elementul de care vei avea nevoie pentru a-ţi reaminti de ce ai ales această carieră şi de ce săptămânile ce vor urma nu sunt nimic altceva decât " the means to an end".

Vizitați și pagina noastră de Facebook.

Aici puteți descărca Regulamentul și Speța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *